Het verschil tussen de iPhone 6 en 6s Computer Idee.
Het verschil tussen de iPhone 6 en 6s. Door: Tijs Hofmans op woensdag 07 oktober 2015 om 1617.: De iPhone 6s is inmiddels te koop in Nederland, en als we de reviews mogen geloven is het de beste iPhone tot nu toe.
 iPhone 6 en iPhone 6 Plus: moet ik er één kopen en waarom.
En dat beide een groter scherm hebben dan de huidige modellen. Er is namelijk de iPhone 6, en de iPhone 6 Plus. Het grootste verschil tussen deze twee is het verschil in schermgrootte, zoals ook te zien in dit introductiefilmpje.
 iPhone 6S Lees onze review, bekijk de functies en check de beste prijzen.
Video: Zo presteert een iPhone 6S voor en na het vervangen van de accu. Lars Paymans 6 maart 2018 9.20 uur. Het vervangen van een versleten iPhone-accu heeft positieve gevolgen voor de prestaties van het toestel. Maar hoe groot is het verschil nu precies?
 iPhone 6 versus iPhone 7 Top 3 verschillen.
De verbeteringen zijn echter niet zo enorm dat de oudere generatie iPhones overbodig zijn geworden. een iPhone 5s, 6 en 6s zijn nog steeds prima telefoons voor personen die appen, bellen, foto’s’ maken en af en toe een spelletje spelen.
 De iPhone 6S of de normale iPhone 6: wat zijn de verschillen?
De iPhone 6S of de normale iPhone 6: wat zijn de verschillen? Het verschil tussen de iPhone 6S en de iPhone 6. Twijfel je tussen het kopen van een iPhone 6 of een iPhone 6S als los toestel? In dit artikel leggen we je graag uit wat de technische verschillen zijn tussen beide iPhones.
 iPhone SE en iPhone 6s verschillen: welke past het beste bij jou?
Lees hiervoor onze artikelen iPhone SE kopen en iPhone 6s kopen. Verschillen iPhone SE en iPhone 6s in een handige tabel. Op het eerste gezicht is meteen duidelijk wat het verschil tussen de iPhone SE en iPhone 6s is: het schermformaat.
 Apple iPhone 6s vs iPhone 7 Tele2.
Verschil iphone 6s en 7. Apple iPhone 6s versus iPhone 7. We vergelijken de iPhone 6s en iPhone 7! In deze wedstrijd waarbij kracht, snelheid en souplesse het verschil kunnen maken, kan er maar één de winnaar zijn! iPhone 6s vs iPhone 7.
 Apple Nieuws iPhone 6 vs iPhone 6s YourMacStore.
Met de iPhone 6s heb je ook een nieuwe optie qua kleur gekregen. Waar de iPhone 6 te verkrijgen is in spacegrey, silver en gold, is de iPhone 6s óók te verkrijgen in rosegold. Een groot verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6s vind je in de 3D touch.
 iPhone Vergelijk alle modellen Apple NL.
Voeding en batterij 11. Gaat tot 2 uur langer mee dan iPhone 7. Gaat ongeveer even lang mee als iPhone 7 Plus. Gaat ongeveer even lang mee als iPhone 7. Gaat tot 1 uur langer mee dan iPhone 6s Plus.
Glas & Frame
Locatie