iPhone herstellen is een onderdeel van Glas en Frame. Uw iPhone laten repareren? Glas en Frame staat garant voor een snelle en betaalbare reparatie!

iPhone herstellen  via Glas en Frame

Een iPhone kan vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziek. Sinds heel wat jaren is Glas en Frame de specialist op gebied van smartphone reparatie en is uitgegroeid tot een reparatieservice ook ver buiten Gent.

Het werkt heel eenvoudig bij ons!

U brengt uw toestel ter reparatie naar de winkel of u stuurt ze op. Indien de onderdelen in voorraad zijn kan onmiddellijk een uur afgesproken worden wanneer u het toestel terug kan ophalen.
Wanneer onderdelen besteld moeten worden dan wordt een schatting gemaakt van de leveringstermijn. Dit is in de meeste gevallen snel (paar dagen tot een week), maar bestelling van specifieke onderdelen kan soms meerder weken duren. Betaling gebeurt wanneer u het toestel terug komt ophalen. iPhone herstellen, eenvoudig, snel en efficient. We verwijzen je graag door naar onze betaalbare reparatie tarieven per model: One plus – iPhone  – SamsungHuawei

 

Niets is zo vervelend als het laten vallen van je iPhone. Als er een scheur in je glas zit of je ziet niets meer op je scherm dan is een iPhone reparatie nodig. En woont u in Gent  dan zitten we bij u om de hoek. Ook als er andere onderdelen die kapot zijn aan de iPhone  kunnen wij maken. De monteurs van iPhone herstellen hebben voldoende ervaring met reparatie van iPhone’s waardoor het glas of het beeldscherm of andere onderdelen snel vervangen kunnen worden.

 

Glasherstelling

We kunnen u de scherpste prijzen aanbieden omdat we meer dan 6 jaar lang de techniek verfijnd en geoptimaliseerd hebben om schermmodules uit elkaar te halen en opnieuw professioneel in elkaar te steken. Hierdoor kunnen we elk onderdeel (knoppen, frame, glas, touch screen) van deze module afzonderlijk vervangen zonder een nieuw duur LCD/OLED te moeten aankopen.  Zo zijn onze prijzen lager dan die in andere herstelwinkels zonder verlies van kwaliteit. In tegendeel voor iPhone kunnen we u de beste schermen garanderen.

Contact

iPhone herstellen staat steeds voor u klaar. Heeft u een vraag? Vul dan het contact formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk

Glas & Frame
Locatie