iPhone SE Apple BE.
En de True Tone Flash zorgt ervoor dat de kleur is afgestemd op het omgevingslicht, voor meer natuurgetrouwe kleuren en huidtinten. Al je fotos en videos. Altijd bij de hand. iCloud-fotobibliotheek bewaart elke foto en video die je maakt en houdt die automatisch up-to-date op al je devices. En breng je wijzigingen aan, dan worden die meteen overal doorgevoerd. Of het nu gaat om een foto van vorige week of van vorig jaar, je hebt hem zo gevonden, waar je ook bent. Je hebt het letterlijk in de vingers. Met Touch ID kun je iPhone SE gemakkelijk en veilig ontgrendelen.
 Bestel iPhone SE Apple BE.
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone SE werken met een nanosimkaart van een ondersteunde netwerkaanbieder. iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPhone SE werken op een groot aantal LTE-netwerken over de hele wereld; neem voor meer informatie contact op met de netwerkaanbieder.
 Welke iPhone-kleur kies jij? Spacegrijs, zilver, goud of iets anders?
iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE, iPhone SE 2, iPhone X. iPhone X straks mogelijk ook in goud, maar welke nieuwe kleur zie jij het liefst? Welk team moet ik kiezen in Pokémon Go? Video van mogelijke iPhone 7 laat twee kleuren zien.
 iPhone SE Ontdek de beste prijzen, nieuws, specs en tips iPhoned.
Het toestel wordt geleverd in de kleuren spacegrijs, zilver, goud en roségoud, waarbij alleen laatstgenoemde nieuw is ten opzichte van de iPhone 5S. Net als dat toestel is de SE lekker compact en licht, wat een uitkomst is voor wie de iPhone 7 Plus te groot vindt.
 iPhone of iPhones kopen? Dé Apple informatie website iPhone.nl iPhone.nl.
iPhone SE 2. iPhone SE 2. iPhone SE 2 los toestel vergelijken. iPhone SE 2 abonnementen vergelijken. iPhone X los toestel vergelijken. iPhone X abonnementen vergelijken. iPhone 8 los toestel vergelijken. iPhone 8 abonnementen vergelijken. iPhone 8 los toestel vergelijken.
 iPhone SE Wikipedia.
De iPhone SE heeft vrijwel hetzelfde uiterlijk als de iPhone 5s, en eveneens een 4-inch scherm. De iPhone is beschikbaar in vier kleuren; roségoud, spacegrijs, zilver en goud. Dit is hetzelfde als de iPhone 6s Plus. De opslagcapaciteit van de iPhone SE is mogelijk in 16, 32, 64 en 128GB.
Glas & Frame
Locatie