iPhone scherm repareren is een onderdeel van Glas en Frame te Gent. Wij zijn gespecialiseerd in reparatie van mobiele telefoons en tablets, we spitsen voornamelijk toe  op de reparatie van schermmodules maar ook met andere problemen, zoals batterij-, camera-, earspeaker-, laadconnector-, homeknopwissel en waterschade kunnen we helpen.

iPhone scherm repareren

Wilt u graag uw iPhone scherm laten repareren? En bent u in de buurt van Gent? Kom dan snel langs om uw iPhone scherm te laten repareren. Bent u toevallig in Nederland? Dan is dat ook geen probleem! U kunt ook langs in Breda of Rotterdam. En binnen 30 minuten is uw scherm weer gerepareerd en kunt u weer van alles doen met uw telefoon.

iPhone scherm repareren met uitgebreide garantie

Is uw scherm kapot? Dan is het logisch dat u uw iPhone scherm wilt laten repareren. Dit kunt u doen door langs te gaan in één van onze winkels zodat wij een van onze gecertificeerde monteurs voor u aan het werk kunnen zetten. Het voordeel van elk van onze reparaties is dat u een uitgebreide garantie heeft van maar liefst zes maanden. De meeste van onze concurrenten hebben een garantie van maximaal drie maanden.

Een iPhone scherm repareren duurt niet lang

Het maakt niet uit wat voor scherm u heeft en dus ook niet welk soort iPhone u heeft, want wij hebben een uitgebreid assortiment met iPhone onderdelen waardoor wij uw iPhone scherm hoe dan ook kunnen repareren. Niets verveleder dan dat u uw telefoon voor langere tijd kwijt bent natuurlijk. Bij ons is dat niet aan de orde! Een iPhone scherm repareren wij binnen een half uur. Onze USP is daarom dan ook niet voor niets ‘Klaar terwijl u wacht’.

iPhone scherm repareren door onze specialisten

Sinds 2001 bieden wij al reparaties aan. Dit doen wij niet alleen voor telefoons, maar ook voor tablets en lapots. Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze gecertificeerde monteurs kunnen wij uw iPhone scherm repareren. Met meerdere winkels in België en logischerwijs gespecialiseerde monteurs kunnen wij uw iPhone scherm repareren zodat u weer volledig gebruik kunt maken van uw telefoon.

Contacteer ons

iPhone scherm repareren kan u telefonisch bereiken op 0472 42 13 77 of via Email: info@glasenframe.be  Kom langs is onze reparatiewinkel gelegen in de Koningin Astridlaan 211, 9000 te Gent.De hersteldienst is gelegen vlak aan het Sint-Pietersstation van Gent en is dus super vlot bereikbaar voor fietsers, wandelaars, trein-, tram- en bus-pendelaars. Ook met de auto zijn we bereikbaar.

Glas & Frame
Locatie